news.bgВсеки девети от десетима британци смята, че начинът, по който Великобритания

...
news.bgВсеки девети от десетима британци смята, че начинът, по който Великобритания
Коментари Харесай

90% от британците определят като национално унижение поведението на Лондон за Брекзит

news.bg

Всеки  девети от десетима британци счита, че методът , по който Англия се занимава с процеса по Брекзит, е " национално заличаване ", демонстрира социологическо изследване на " Скай нюз ".

Поведението на Англия, до момента в който се движим към овакантяване на Европейски Съюз, ни  унижава като страна , дават отговор 90% от интервюираните.

Само 7% не споделят това мнение, а 3% дават отговор, че " не знаят ".

По-рано през днешния ден министър председателят на Обединеното кралство Тереза Мей официално изиска от Европейски Съюз отсрочване на Брекзит до 30 юни. Председателят на Европейския съвет Доналд Туск заяви, че ЕС ще даде на Англия единствено малко отсрочване на Брекзит, в случай че депутатите прокарат договорката за Брекзит през идната седмица. По-рано беше публикуван документ, който демонстрира, че Европейската комисия иска отсрочване на Брекзит до 23 май или до края на 2019 г

Британското общество е разграничено по отношение кой е отговорен за актуалната обърканост. Запитани кой е отговорен за неуспеха на английското държавно управление и Европейски Съюз да договорят съглашение за Брекзит, утвърдено от английските депутати, всеки трети (34%) от интервюираните мисли, че виновността е най-вече на държавното управление на Англия. 24% упрекват и двете страни. 7 на 100 считат, че виновността не е нито на Лондон, нито на Брюксел, а 2% не са сигурни.

В изследването са участвали 1189 души на 20 март 2018 година

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР